Novinky programu NBL Landscape Designer 2016 CZ - Podpora NBL 2018 CZ

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Novinky programu NBL Landscape Designer 2016 CZ

Vývoje programu NBL Landscape Designer 2016 CZ probíhal u firmy Idea Spectrum dva roky a došlo ke skutečně výrazné inovaci programu. U firmy Idea Spectrum se vyvíjela mezinárodní verze, která se potom ještě upravila pro evropský trh firmou NBL Software - lokalizace do řady evrospkých jazyků včetně češtiny, doplnění knihoven 3D objektů i materiálů řady evropských výrobců i nové 3D modely evropských rostlin.

Dne 16. března 2016 zveřejnila firma NBL Software informace o nové verzi programu NBL Landscape Designer 2016.
Následující video názorně prezentuje výrazné zlepšení prezentace projektu během průchodu v reálném čase.

Dne 17. března 2016 byla prezentována česká verze programu NBL Landscape Designer 2016 na veletrhu FOR GARDEN 2016 v rámci doprovodného programu.
První část dvouhodinové prezentace byla věnována základním pracovním postupům při tvorbě projektu do výsledné formy realizačního výkresu, osazovacího plánu a kalkulačního přehledu objektů projektu.
Půdorysný výstup projektu v měřítku 1 : 100 si můžete stáhnout jako PDF výkres ve formátu A3 na čtyřech stranách. Náhledy obrázků projektu jsou na samostatné stránce.
Názorně byly předvedeny i importy všech druhů podkladů při začátku nového projektu. Účastnící prezentace byly upozornění na program pCon.planner 7.2, který je vhodný pro úpravy výkresů ve formátu DWG před jejich importem do programu NBL Landscape Designer.
Cílem první části prezentace bylo přesvědčit účastníky prezentace, že programem NBL Landscape Designer lze vytvořit komplexní projekt zahrady nebo veřejné zeleně i se všemi běžně vyžadovanými tiskovými, tabulkovými a mediálními výstupy. V běžné praxi zahradní architekti používají i více programů a vynaložený čas na projekt může být delší než při použití programu NBL Landscape Designer.
Všechny pracovní postupy vysvětlované v první části prezentace si každý zájemce o práci s programem NBL Landscape Designer může vyzkoušet sám pomocí čtrnáctidenní zkušební verze.

Ceny licencí programu NBL Landscape Designer 2016 CZ od 1. června 2016

NBL Landscape Designer 2016 CZ (bez bazénového modulu)

29 000,-

Bazénový modul k programu NBL Landscape Designer 2016 CZ

4 000,-

NBL Landscape Designer 2016 CZ pro uživatele programu
NBL Landscape Designer 2014 CZ


5 000,-

NBL Landscape Designer 2016 CZ pro uživatele programů
Realtime Landscaping Architect 2011/2012/2013


8 000,-

Novinky programu NBL Landscape Designer 2016

Odkaz na podrobné informace
Odkaz na podrobné informace
Odkaz na podrobné informace
Odkaz na podrobné informace
Odkaz na podrobné informace
Odkaz na podrobné informace
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky